• Balázs Magyar

Terminálok minden igényre

Frissítve: szept. 14.Napjainkban a bankkártya elfogadás, legyen szó fizikai POS-ról, SoftPOS-ról vagy webshopon történő fizetésről elengedhetetlen kelléke a vállalkozásnak. Egyre többen tartják biztonságosnak és kényelmesnek a készpénzmentes fizetés lehetőségét..


Ragadja meg a legjobb ajánlatot a megfelelő tartozékokkal!


A BizPay Európa legnagyobb kártyaelfogadási szolgáltatójának, a Worldline Financial Servicesnek a Hivatalos Partnereként nyújt elektronikus fizetési megoldásokat kereskedőknek 2009 óta Magyarországon.


Akár új üzletet nyit akár szolgáltatót szeretne váltani, nem egyszerű eligazodni a kártyaelfogadás területén. Ma már sok bank, és független szolgáltató kínálja szolgáltatásait bankkártya elfogadás téren. Fontos, hogy felmérjük a vállalkozás és az ügyfelek igényeit, ahhoz, hogy eldöntsük melyik szolgáltatás illik leginkább a vállalkozáshoz. Ilyen például a szép kártya elfogadás lehetősége, webshop esetén a biztonságos fizetés, vagy a gyorsan végbemenő tranzakció is lehet egy fontos szempont, de van akinek a hordozható terminál jelent megoldást.


Gyors POS terminál igénylés


A jelenlegi gazdasági helyzet eredményeként, ahol a kiadások egyre csak nőnek minden vállalkozó felülvizsgálja kiadásait és igyekszik minimalizálni azokat. Jelentős összeget takaríthat meg vállalkozása számára ha a megfelelő szolgáltatások és információk birtokában van.

A BizPay munkatársai teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Amennyiben már rendelkezik valamilyen kártyás fizetési szolgáltatással megvizsgáljuk, hogy a jelenlegi szolgáltatás valóban legjobb az Ön üzleti modelljének, ha még nincs akkor személyre szabott ajánlatot küldünk.

  1. Lépés - vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti a weboldalon található űrlap kitöltésével

  2. Lépés - munkatársunk hamarosan felkeresi Önt, hogy egyeztessék a pontos adatokat

  3. Lépés - egyedi ajánlatot küldünk minden egyes kereskedő számára

  4. Lépés - Az ajánlat elfogadását követően a kiküldött szerződéses nyomtatványokat aláírva vissza kell küldenie

  5. Lépés - Amint az aláírt szerződés megérkezik, gondoskodunk róla, hogy a szolgáltatás igénybevételére mielőbb sor kerüljön

Ilyen egyszerű az egész! A szolgáltatás igénybe vételét követően munkatársaink állnak rendelkezésre, legyen szó technikai problémáról, tranzakciók kapcsán felmerülő kérdésekről vagy további szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben.


12 megtekintés0 hozzászólás