Szolgáltatásunk

Új és gyors eszközök a biztonságos tranzakció feldolgozáshoz

A Worldline szolgáltatásait a legújabb eszközök teszik teljessé, mely gyorsaságban és biztonságban a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelelnek. Cél, hogy a bankkártyaelfogadás észrevétlen eleme legyen a kereskedelmi folyamatoknak.

A fizetések gyors és pontos elszámolása

Partnerünk, a Worldline a garancia arra, bankkártya elfogadáshoz kapcsolódó alapszolgáltatáson felül az elszámolás mindig pontos és már a tranzakciót követő napon elérhető legyen. Könyvelőjének pedig abban a formátumban tudja továbbítani, ami számára legkönnyebben feldolgozható. Mindez kiegészül azzal, hogy legkésőbb a tranzakciót követő második munkanapon számláján jóváírásra kerül a vásárlás ellenértéke (fizikai terminál és softpos elfogadás esetén, a tranzakciós jutalék levonása után)

letöltés.png

Webshophoz kapcsolható fizetési megoldás

Az interneten legismertebb és legelterjedtebb internetes áruházakhoz (Shoprenter, Unas, Shopify, WooCommerce, stb) a kapcsolat kiépítéséhez csak pár kattintásra van szükség és működik is. Egyedi fejlesztésű webáruházak a megoldás nyílt API-ján keresztül csatlakoztathatók, csakúgy mint a számlázó, ERP és CRM rendszerek.

Szolgáltatások jellemzői

Ajánlatkérés

arrow&v
arrow&v